«Це буде дійсно новий продукт на ринку України»,- зазначила директор птахофабрики.
У минулому році,за словами Аліни Сич,вдалося перевести 60% пташників на твердопаливний обігрів,запустити установку,що спалює пір`я,таким чином ми вирішили проблему утилізації.
«Нещодавно придбали високоякісне обладнання датської компанії ,яке дозволяє швидко заморожувати кишки,завдяки чому ці відходи виробництва з успіхом продаємо норковим фермам. Це досить затребуваний продукт,тому зараз йдеться про продаж заморожених кишок в країни Євросоюзу »,- розповідає вона.
Ще один грандіозний проект стосується будівництва нового забійного цеху потужністю 13,5 тисячі голів на годину . «Будівництво плануємо розпочати в серпні цього року . Це дозволить вийти на новий рівень у виробництві курятини і отримати європейський сертифікат для реалізації продукції»,- уточнила Аліна Сич .
Також пані Аліна повідомила,що підприємство зараз більше вболіває не за місце у всеукраїнському рейтингу виробників,а за якість продукції. «Позиціонуємо себе як найбільш високоякісний продукт в Україні,адже не застосовуємо жодних шкідливих добавок та ін’єкцій. Розглядаємо також можливість виробництва курятини без застосування антибіотиків,адже це буде справді новий продукт на ринку України. Отже,не зупиняємось ні на мить,постійно вдосконалюючи свій продукт. Зараз маємо досить позитивні результати з конверсії та збереження курятини ,що свідчить про велику перевагу самостійного виробництва кормів із збалансованою рецептурою,якість якої постійно на контролі у наших спеціалістів» – таким здобутками Володимир – Волинської птахофабрики погордилась її директор Аліна Сич.
Більше читайте новин на нашому телеграм каналі та на сторінці у Facebook