Уродженець Іваничівщини Андрій Злотко поїхав в Італію простим працівником, а зараз керує власною піцерією і судить кулінарні змагання, – про це повідомляє ТСН.
Власник і шеф-кухар Андрій Злотко народився і виріс в селищі Іваничі на Волині. У 18 років він поїхав до Італії, де вже працювали його мама і сестра. Він спочатку збирав горіхи, був столяром і електриком, згодом став підсобним робітником в піцерії. Одного разу шеф-кухар, титулований італійський піцайоло, запропонував йому спробувати себе на кухні. Чотири роки тому Андрій зважився піти з місця роботи і заснувати власний бізнес.
“Ми робили все з дружиною разом. Півтора року самі робили, у нас не було нікого, з ранку до вечора. Ось і допомогло, що разом”, – розповідає Злотко.
Дружина Андрія – Яна і зараз працює з ним. Вони познайомилися ще в рідних Іваничах, а одружилися вже в Італії. Тут у подружжя народилося двоє синів.
Українець стверджує, що його успіх залежить не тільки від працьовитості, але і від постійного вдосконалення своїх знань. Тому він часто бере участь в змаганнях і іноді судить конкурси піцайоло.
Найбільше чоловік пишається тістом піци: свій рецепт він навіть запатентував. Завдяки йому піца легка, каже Андрій.
Зупинятися на досягнутому він не збирається і хоче розвивати бізнес далі. Також мріє відкрити такий заклад в Україні, щоб справжню італійську піцу могли пробувати і на Батьківщині.
Більше читайте новин на нашому телеграм каналі та на сторінці у Facebook