Український лікар пояснив, чому температуру 37 потрібно збивати - Волинь.Правда

Український лікар пояснив, чому температуру 37 потрібно збивати

Показати всі

Український лікар пояснив, чому температуру 37 потрібно збивати

Український головний лікар одного з діагностичних медичних центрів Львова Тарас Жиравецький вважає, що температуру 37 градусів у хворих потрібно збивати. За його словами, пацієнти, які не знижують температуру 5-6 днів, плавно “переїжджають” з дому в стаціонар. Про це пише OBOZREVATEL.

“Мало того, нічого хорошого в температурі пацієнта немає. Якщо ми її зупинимо і зменшимо – нічого не станеться, просто на 7-й день почнуть вироблятися антитіла і ці антитіла почнуть блокувати вірус і на 14 день маємо смерть вірусу – все. Тобто, наш організм вважається більш потужною машиною, ніж препарат для знищення вірусу. На 14 день вірус є знищеним за рахунок антитіл без температури. Якщо антитіла виробляються, їм температура не потрібна”, – сказав Жиравецький.

Лікар порекомендував збивати температуру орієнтовно 37,2 тим людям, кому більше 35 років і вони мають супутні захворювання, і якщо температура з’явилася після 6-7 дня хвороби.

“Якщо в перші дні така температура – то збивати не треба, якщо пізніше тягнеться такий шлейф, то це для нас може бути проблемою. У перші дні у пацієнта є болі в суглобах, м’язах – треба збивати, навіщо пацієнт повинен мучитися”, – додав медик.

Нагадаємо, заслужена лікарка України Ольга Богомолець порекомендувала хворим із коронавірусом не збивати температуру, якщо її можна терпіти. payday loan

Більше читайте новин на нашому телеграм каналі та на сторінці у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *