22 лютого 2018 року у Брестському державному торгово-технологічному коледжі (Республіка Білорусь, м.Брест) відбувся Міжнародний конкурс кулінарної майстерності. Учасниками конкурсу були студенти з 13 навчальних закладів республік Білорусь, Польща та України, – повідомляє прес-служба коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного унверситету, який прдставляла Катерина Сікорська.
Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету представляла Катерина Сікорська.
Згідно з положенням учасники конкурсу виконували 3 завдання:
Журі конкурсу оцінювало дотримання технології приготування страв, раціонального використання продуктів, часу приготування, правил санітарії і гігієни, чистоти робочого місця, оригінальність приготування.
Конкурс тривав 6 годин, протягом яких волинська учасниця, застосувавши свої знання і вміння, відповідно до вимог приготувала хрумку грінку з ніжним сирним кремом і томленим буряком, свинину на подушці з ніжного картопляного пюре у поєднанні з овочами альденте та журавлиним соусом, яблучно-гарбузовий мус на французькій мерензі з малиновим соусом.
За результатами виконання всіх завдань Катерина Сікорська зайняла перше місце у Міжнародному конкурсі кулінарної майстерності.
Більше читайте новин на нашому телеграм каналі та на сторінці у Facebook