6-7 травня у стінах замку Любарта «Lutsk Food Fest» кличе на нову спікер-зону «Розмови зі смаком». Пише «Волинська правда».
Програма «Розмов зі смаком»:
Субота
13.00 – Їмо та худнемо разом з Eat Fit
13.30 – Surf and Turf. Що це та з чим його їдять розкаже TM Дмитрук Гриль
13.50 – Добрий хліб грузинської кухні (Кетілі Пурі)
14.10 – Варим пиво як для себе (Карабас Барабас)
14.30 – Пляжні коктейлі від Soplica
Неділя
12.00 – Балачки на одеській кухні (Тьотя Соля)
12.30 – Майстер-клас від шефа Чевермето: Салат Шопський на грилю
13.00 – Лазурний берег Сирного королівства
13.30 – Шашлики на вікенд. Рецепт маринування від ТМ Забіяка.
14.00 – Макарони в себе вдома (готуєм домашні макарони з «Дядя Pizza»)
14.30 – Риба на грилю (готуєм скумбрію з шефом «Lucky Bull»)
Lutsk Food Fest запрошує на «Розмови зі смаком» та користю для здоров’я. Разом із Eat Fit поговорять: що і як потрібно їсти, щоб худнути; у чому небезпека найпопулярніших дієт. Дієтолог розповість про збалансований денний раціон для ведення активного та здорового способу життя, для підтримки досягнутих результатів або для безпечного та комфортного схуднення без жодних дієт.
Surf and Turf перекладається як «печеня з креветок, омарів та яловичини». Звідки походить назва, яку їжу вона позначає сьогодні та як дісталася до Луцька, гостям розкаже Тарас Скорупський, бренд-менеджер ТМ Дмитрук.
Грузія завжди дивує колоритом, своїми унікальними смаками та зачаровує справжністю. Лише справжнє м’ясо, натуральні приправи та свіжий хліб. Говоритимуть зі смаком грузинської кухні з Олександром Орліченко – співвласником торгової марки «Кетілі Пурі».
У суботу Lutsk Food Fest запрошує на Розмови зі смаком…пива. Головний пивовар броварні «Карабас Барабас» розповість гостям фестивалю про те, як вони варять власне живе нефільтроване пиво.
Якщо хочете дізнатися рецепти приготування коктейлів, то головний спеціаліст фестивалю з алкогольних напоїв ТМ Soplica поділиться із гостями гаряченькими рецептами.
Одеса славиться своєю неймовірною атмосферою та гумористичним відношенням до життя. Не пропустіть «Розмови зі смаком» разом з Інститутом волонтерства та громадської співпраці, зарядіться одеським позитивом на все літо.
Якщо збираєтесь на пікнік і хочете здивувати друзів, то головний кухар ресторану «Чевермето» навчить гостей, як. Будуть готувати заморський болгарський салат Шопський на грилю. Покроковий рецепт та маленькі секретики від шефа гостям забезпечено.
Brie, Camembert, Bleu d’auvergne, Roquefort… У неділю скажуть Вonne journée гостям фестивалю Lutsk Food Fest «Морський вікенд». В обідню пору будуть «Розмови зі смаком» французьких сирів. Розкажуть, покажуть та продегустують сири лазурних берегів спеціалісти мережі «Сирне королівство».
Своїм рецептом шашличків із гостями поділяться експерт м’ясних продуктів ТМ Забіяка. Яке м’ясо краще вибрати для соковитого шашика, як та скільки маринувати м’ясо і не зіпсувати його на вогні.
Макарони власного виробництва від сімейного еко-кафе «Дядя Pizza» полюбилися вже багатьом лучанам. Рецептом поділиться кухар еко-кафе «Дядя Pizza» під час «Розмов зі смаком».
Дізнатися смачний рецепт приготування риби на грилю гості зможуть від шеф-повара Lucky Bull Grill. А щасливчикам вдасться навіть спробувати запечену скумбрію.
Лучан та гостей міста запрошують на «Розмови зі смаком» на Lutsk Food Fest «Морський вікенд».
Більше читайте новин на нашому телеграм каналі та на сторінці у Facebook