Ресторан високої кухні «Patio di Fiori», який підпалили у понеділок 24 липня, працює далі і представляє свої страви на «Lutsk food fest»: Італійський дворик. Про це пише видання V24.
«Ми організовували свою участь у фесті ще до того, як сталася пожежа. І коли ми оговталися після пожежі – то навіть не сумнівалися, що треба їхати на фестиваль!», – розповіла керуюча комплексом «Patio di Fiori» Юлія Барковська.
«Адже в нас є хороший персонал. І багато людей – наших гостей – нас люблять і хочуть далі бачити нас «в строю». Так, поки що ми не маємо змоги запросити їх в ресторан. Але ми працюємо, ми тут. Ми не здалися. Ця ситуація робить нас тільки сильнішими», – додала керуюча комплексом.
На «Lutsk food fest» ресторан «Patio di Fiori» пропонує відвідувачам спробувати морепродукти, зокрема, устриці, креветки, восьминоги, тунець, а також м’ясо, наприклад, свинні ребра з грильованою кукурудзою.
Цікаво, що своє місце на фесті працівники ресторану показово оформили вогнегасниками. «Це аби всім продемонструвати, що ми тепер готові до всіляких несподіванок на всі сто», – пояснила, посміхаючись, Юлія Барковська.
Більше читайте новин на нашому телеграм каналі та на сторінці у Facebook