Традиційно на фестивалі «Бандерштат» встановлюють чимало кулінарних локацій. До об’єктива «Волинської правди» потрапили страви, якими частують гостей дійства.
На території фестивалю встановлено близько 30 торгових точок, де гостей дійства частують їжею. Більшість локацій облаштували лавочки та парасольки. Деякі кулінарі пропонують своїм гостям смакувати страви на тюках з соломи.
Найбільшим попитом серед гостей дійства користуються м’ясні страви, вареники та картопля.
Окрім цього, «бандерштатівців» годують овочевими салатами, свіжою випічкою, вермішеллю, бургерами і навіть кукурудзою.
Кулінарі пропонують страви приготовлені на грилю та на пару. Найбільша черга серед локацій – у підприємців, що торгують холодними напоями та морозивом.
Більше читайте новин на нашому телеграм каналі та на сторінці у Facebook