У Лос-Анджелесі інженер компанії Tesla Ремі Лабеск модернізував класичну шоколадну крихту. Тепер вона довше не тане. Завдяки цьому чоловік розробив чіпси у формі гранованої піраміди, що нагадує сплющені дорогоцінні камені. Про це пише «Газета».
Цим займався разом з виробником шоколаду Dandelion Chocolate
Така форма ідеальна, бо продукт не ламається при транспортуванні.
“Я задоволений елегантністю чіпсів, вони рівномірно тануть при випічці, а форма взаємодіє з усіма п’ятьма смаковими рецепторами в роті”, – сказав Лабеск.
Шоколадні чіпси включають всього два інгредієнти – какао-боби і органічний тростинний цукор. При цьому вони на 70% складаються з темного шоколаду.
Один шматок важить 4,05 грама. Упаковка вагою 500 г коштує 30 доларів.
Більше читайте новин на нашому телеграм каналі та на сторінці у Facebook