На свято «Обжинки», що відбулося в Луцьку, працівники ПАТ «Теремно Хліб» випекли велетенський коровай вагою 750 кг. Про це пише Район.Луцьк.
За словами керівника відділу маркетингу підприємства-виготовлювача ВАТ «Теремно хліб» Олександри Борук, на коровай пішло півтонни борошна вищого ґатунку, 1 тис. 200 яєць, використані також натуральні масло і мед. Виріб прикрасили прекрасами з тіста і справжніми колосками, калиною і барвінком.
Відзнаку підприємству, працівники якого спекли коровай, вручив експерт Національного реєстру рекордів України Павло Горішевський. Частина короваю роздали присутнім на святі, а іншу відправлять українським бійцям в зону АТО.
Більше читайте новин на нашому телеграм каналі та на сторінці у Facebook