Соцмережі продовжують обговорювати чеки з ресторанів у Буковелі. Про це пише “Главком”.
Якщо перед Новим роком відвідувачі корчми у Буковелі могли заплатити за 200-грамовий салат з квашеної капусти 190 гривень і ще за 200 гривень з’їсти порцію вареників, то вже під час різдвяних свят начебто за 400 гривень можна випити лише пляшечку «Кока-коли» 0, 25 гр. А за порцію какао у закладі начебто взяли 600 грн, а от капучіно вже можна було випити дешевше ─ всього за 450 грн. Також 400 грн коштує і 50 грамів горілки.
І це тільки напої. Салат «Цезар» начебто коштує 1 500 грн, м’ясна нарізка ─ 1 850 грн. Найдорожчим у чеку виявився гриль асорті ─ 6 450 грн.
Користувачі соцмереж розійшлися у думках щодо чеку: одні кажуть, що він взагалі не з ресторану у Буковелі, а інші ─ вважають, що у ресторації «по приколу» дописали нулі за кожну страву. Користувачка Наталія Гладкова вказує, що насправді чек з Найдорожчої ресторації Галичини, де спеціально до ціни додають нуль.
Більше читайте новин на нашому телеграм каналі та на сторінці у Facebook