Вчора, 12-го червня, ресторан «Круїз» у мережі повідомив нововолинців про закриття. У місті є чимало кафе, які відкрилися не так давно, «Круїз» же працював 16 років, тричі за цей час змінювався в дизайні та завоював любов постійних клієнтів. Про це пише БУГ.
«Друзі, 16 років пройшли як один день, і протягом цього всього часу ми старалися радувати Вас нашими смачними стравами та приємним відпочинком. На жаль, прийшов час прощатися…Наша ресторація зачиняється 25-го червня 2018 року. Ми б дуже хотіли знову зустрітися з Вами до закриття! Всіх наших друзів і тих хто цінує смачну кухню ресторації CRUISE ми запрошуємо на прощальні вечори з 18-го по 24-те червня! На знак вдячності всім постійним гостям буде надана знижка -25% на всі наші фірмові наливки та настоянки. З любов’ю чекаємо на Вас на останні вечори у ресторації Cruise! Дякуємо Вам за постійність і тепло яким Ви наповнювали наш заклад! Дякуємо що були з нами весь цей час!», – повідомили у Facebook на сторінці закладу.
У коментарях мешканці Нововолинська засмутилися та висловили свої думки.
Ірина Ковтун: «Чому закриваєтесь??? Найкращий ресторан Нововолинська, з дуже смачною кухнею, приємною атмосферою та професійним персоналом!».
Pavlo Zusko: «Йой, о це так несподіванка. Така кухня хороша, і обіди, і вечері, і комплексні люксові. І новий інтер’єр».
Oleg Tarasich: «Рекламний піар хід! Буде щось інше, краще…».
Maryashka Fgirl: «І так глухо,то ще круїз закривається».
Богдан Бадзюнь: «Погано. Весілля тут було, купа різних свят і подій. Може Ви ще передумаєте?».
Підприємець Юрій Сиротюк, дружина якого займається рестораном, у коментарі «БУГу» розповів, що вирішили закрити заклад, бо немає кому працювати.
«Це нелегкий бізнес. Щоб тримати марку, потрібен хороший персонал. У дружини (Алла Сиротюк, – ред.) багато ідей, вона готова працювати, але немає з ким. Хороших адміністраторів знайти тяжко, а кухарі один за одним їдуть в Польщу. Зарплата у 10 тисяч, яку ми готові були платити, не влаштовує», – говорить Сиротюк.
Як підприємець він також зазначає, що якщо одна справа не приносить задоволення та бажаного результату, то гроші потрібно вкладати у щось інше.
На ресторан вже є покупець. Що буде із ним далі – поки що комерційна таємниця. Новий власник буде вже вирішувати як використати приміщення. Чи буде там новий ресторан, дізнаємося згодом.
Більше читайте новин на нашому телеграм каналі та на сторінці у Facebook
1 Comment
Хороший персонал за 10 тыс. грн. полный нонсенс.